Модерни прически през пролет/лято 2019

Модерна прическа за дълга, средна и къса коса през 2019

модни тенденции при прическите през 2019

При дългите коси са актуални обема в корените и леките вълни, които се извиват на долу и придават на косата елегантен, но и спокоен завършек.Тази линия е вдъхновена от 70-те години на модно възраждане, но работи и през 2019. Тази прическа е подходяща за дълги прави или леко чупливи коси във всички цветове.

На мода са и небрежните къдрици, които имат вид на домашно направена прическа.Те придават носталгичен,но и съвременен много женствен вид на жената. Меки и привлекат елни, домашно приготвени къдрици отделят безгрижно въздуха обратно като една от тенденциите за дълга прическа през 2019.
Подходящи за дълга права коса и дълга къдрава коса и за всички тонове на косата, въпреки че се подчертават с руса коса.
Френският кок (french twist)в двоен или единичен вариант също е много актуален за горещите летни дни.
На половина вдигнатата коса е отново подходяща както за дневна, така и за вечерна прическа.

модни тенденции при прически на коси със средна дължина

За косата със средна дължина е много актуална прическата ретро Боб, взаимствана от 60-те години на миналия век.Също така продължава да бъде актуален мокрият ефект за правите,вълнообразните или чупливи коси.
Прибраната и туширана прическа е друга модна тенденция.Ако има средно положение между стилно направена и небрежно ненаправена прическа това е тази линия.Тя е елегантна, но за нея не се изисква прецизност и сложни инструменти освен няколко фибички.Нуждае се само от малко фитнес, за да направите небрежния си външен вид без усиие шик.
Можете да изглеждате изключително шик през деня или вечерта с прибрана на страни коса с къдрици пуснато от страни или цялата прибрана в двоен френски кок.

Популярни публикации от този блог

Плитките - хит при прическите през 2019

Модни тенденции за прически и топ прическа за бал 2020

Прически