Плитките - хит при прическите през 2019

прическа с плитка
Oплетени прически са хит при абитуриентските, официалните и ежедневни прически през 2019 година. Явно тази добра и красива мода никога не губи влияние, но през този сезон ескалира.И има защо - тези прически са удобни, трайни и много ефектни, плитки могат да се сплетът на съвсем къса и на много дълга коса и винаги държат прохладно през лятото. До скоро се смяташе, че плитките си остават в детските години, но това лято едва ли някой ще сметне, че изглеждате детински със сплетена на една страна коса. Сплетената коса ще ви придаде спретнат, елегантен, но непринуден вид в очите на мъжете. Обикновено плитките са лесни за правене, но има специални умения, за които са необходими тренировки.
прически с безброй стилове плитки
Измислени са безброй стилове плитки, така че искате да създадете се определя и от въображението. Много тънки плитки, плитка убиваща се около главата, като лента за глава или сплетена на страни коса. Използвайте вашата креативност и стил, за да направите косата си по уникален начин.Ако искате да мате по-официално и елегантен вид на косата, можете да създадете един чудесен кок от оплетени плитки.
Английски плитки са по-стандартен и прост начин да направите косата си. Те са част от прически, които са класически и модерен, но са подходящи за широк спектър от стилове и рокли.

Ако не сте много запознати с правенето на плитки може да потърсите идеи от видеоклипове из интернет, които подробно обясняват как да сплетете косата си по различен начин. Ето няколко:

Кок с френска плитка



Френска рибена кост

Популярни публикации от този блог

Модни тенденции за прически и топ прическа за бал 2020

Прически